Kwaliteitsverzekering


1, Garantie van de door ons bedrijf geleverde apparatuur is een nieuwe ongebruikte gebruikmaking van het nieuwste ontwerp en geschikt gemaakt materiaal, en voldoet in alle opzichten aan de kwaliteitsspecificatie en prestaties die in het contract zijn vastgelegd.

2, de bedrijfsgarantie die door de apparatuur wordt geboden na de juiste begeleiding ervan in het hele systeemwerk 3 dagen na de installatie en het debuggen, om producttechnische prestatie-indicatoren te bereiken.

3, Onze bedrijfsgarantie in de kwaliteitsgarantieperiode die is vastgelegd in het contract, het ontwerpproces van voor het leveren van apparatuur, fabricage, installatiefoutopsporing of materiaaldefecten en alles veroorzaakt door de verantwoordelijkheid van de verkoper is verantwoordelijk voor eventuele defecten in de productielijn van fouten en schade.

4, de hele machinekwaliteitsgarantieperiode voor de productielijn gedurende 12 maanden na acceptatie. Indien gevonden in de kwaliteitsgarantieperiode, de kwaliteit van de goederen of de specificatie en niet in overeenstemming is met de bepalingen van het contract, of bewijzen dat de goederen defect zijn (inclusief mogelijke defecten of het gebruik van ondermaatse materialen, enz.), de koper heeft recht op volgens het keuringscertificaat afgegeven door de juridische afdeling van de goederen binnen de kwaliteitsgarantieperiode het behandelschema van de verkoper naar voren te worden gebracht.

5, het bedrijf naar de kwaliteit van het product op de mechanische eigenschappen van de geleverde apparatuur en de garantie van de index van het productverbruik.

Garantie


1, na de goedkeuring van de apparatuur, bieden 12 maanden garantie, de garantieperiode gratis verstrekt voor onderdelen en componenten defect veroorzaakt door de verkoper en de tijdige en effectieve service.

2, na de garantie, levenslang bieden een zeer gunstige technische ondersteuning after-sales service.
After-sales service: de after-sales service-afdeling van ons bedrijf heeft een speciale hotline-servicetelefoon voor de after-sales service, ons personeel is verantwoordelijk voor het ophalen van de telefoongebruiker, zorg ervoor dat de gebruiker bij de eerste vraag enthousiast antwoord geeft na de apparatuur acceptatie van de apparatuur die we leveren 12 maanden garantieserviceproces, we zullen ten minste één keer door het professionele en technische personeel een routine-inspectie uitvoeren en het gedetailleerde inspectierapport verstrekken, voor de gebruikersreferentie die gebruikers duidelijk naar voren brengen na onderhoudsvereisten, belooft ons bedrijf : de gebruikersscène wordt in de kortst mogelijke tijd verzonden voor reparatieservice.