Een monoblock vul- en sluitmachine is een soort verpakkingsmachine die de functies van vullen en afdekken in één enkele eenheid combineert. Deze machines zijn ontworpen om containers met een product te vullen en vervolgens in één continu proces de container af te sluiten met een dop of sluiting.

Monoblock vul- en sluitmachines kunnen worden gebruikt voor het verpakken van een breed scala aan producten, waaronder vloeistoffen, poeders en vaste artikelen. Ze worden doorgaans gebruikt in productieomgevingen met grote volumes, waar snelheid en efficiëntie belangrijk zijn.

Er zijn veel verschillende soorten monoblock vul- en dopmachines beschikbaar, die kunnen variëren wat betreft het type product dat ze kunnen verwerken, het type container dat ze kunnen vullen en de snelheid waarmee ze werken. Sommige monoblock vul- en dopmachines zijn ontworpen om meerdere soorten producten en containers te verwerken, terwijl andere gespecialiseerd zijn voor een specifiek type product of container.

Monoblock-vul- en sluitmachines worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de productie van voedingsmiddelen en dranken, de farmaceutische industrie en de chemische industrie. Ze kunnen helpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid van het verpakkingsproces te verbeteren en het risico op verontreiniging of productverlies te verminderen.

Bekijk video

Gezichtscrème vul- en sluitmachine

Deze machine heeft de functies zoals automatische flesvoeding van het schroeftype, flesdetectie (geen fles zonder vulling, geen fles zonder dopvoeding), vullen, dopvoeding en automatisch doppen.

 • Het functioneert als ontcijferen van flessen, vullen, folie verzegelen, dop schroeven, labelen en verzamelen enz.
 • Elektronische weegschaal met vier koppen om een hoge vulnauwkeurigheid te garanderen.
 • Gemodulariseerd besturingssysteem, gemakkelijk te onderhouden, lage kosten.
 • Panel Microsoft kan worden bijgewerkt via USB.
 • Online schoonmaakfunctie is optioneel.
 • Vulvolume: 1~250ml
 • Vulsnelheid: 40 flessen/min
 • Vulnauwkeurigheid: ≥99%
 • Afgewerkt producttarief van GLBdaling: ≥99%
 • Vermogen hoofdmachine: 1KW 220V traploze verschuiving
Bekijk video

Parfum Cosmetische vulmachine

 • Automatische laagvacuümvulling, automatische flesdetectie (geen fles, geen vulling), driemaal vullen, automatisch laten vallen van de dop van de sproeikop, circulatie van de matrijsset van parfumflesjes, het is een breed aanpassingsvermogen dat kan voldoen aan de vereisten van verschillende afmetingen en vulling volume containers.
 • Het is uitgerust met luchtreiniging voor flessen, kwantitatief vullen, onderdruk vullen, pomp plaatsen, deksel rollen, jas plaatsen, doppen, afkeuren, labelen en verzamelen van eindproducten etc.
 • Vormen bewegen in cirkels, gemakkelijk om flessen te verwisselen; Stappenmotor voor kwantitatief vullen, snel om het vulvolume aan te passen; Onderdrukapparaat wordt gebruikt om hetzelfde vloeistofniveau te vullen; Manipulator voor het plaatsen en voorrollen van de pomp wordt toegepast om de rolsnelheid van de pomp te verhogen;
 • De elastische rolkop is om te voorkomen dat het fleslichaam beschadigd raakt.
 • Vulvolume: 5~120ml
 • Vulsnelheid: 30-50°C/min
 • Vulnauwkeurigheid: ≤±1%
 • Afwerkingspercentage dop laten vallen en vergrendelen: ≥99%
 • Vermogen hoofdmachine: 1KW 220/380V frequentieregeling
Bekijk video

Nagellak vul- en sluitmachine

Deze serie automatische nagellakvulmachines omvat de bewerkingen van automatisch vullen, borstelmontage en afdekken samen. Het maakt gebruik van een flessenpositioneringssysteem voor het vulgedeelte om het voor het vulmondstuk gemakkelijker te maken om de flessen binnen te gaan, wat soms mislukte door de grote afwijking van de afmeting van de nagellakcontainer. Met de pomp van HIBAR voor flesvoeding kunnen gebruikers het gewenste vulvolume aanpassen en de opslagtanks willekeurig plaatsen. Trouwens, deze automatische vulmachine voor nagellak stopt met vullen of afdekken wanneer er geen fles of borstel is.

Bekijk video

Eye-Drop vul- en sluitmachine

 • Deze serie automatische vul- en sluitmachines voor oogdruppels is geschikt voor het vullen van vloeistoffen met een klein volume, zoals antibiotica, oogdruppels, enz. We hebben servomotoren gebruikt voor de AISI 316L / zeer nauwkeurige keramische roterende zuigerpompen. Afgezien daarvan wordt een touchscreen gebruikt voor de apparatuur voor het vullen van oogdruppels voor nauwkeurige en gemakkelijke aanpassing.
 • Een vul- en sluitmachine voor oogdruppels is een soort verpakkingsapparatuur die in de farmaceutische en medische industrie wordt gebruikt om oogdruppels of andere vloeibare medicijnen in kleine flesjes of flesjes te vullen en te verzegelen. Deze machines zijn ontworpen om kleine hoeveelheden vloeistof te verwerken en worden meestal gebruikt voor de productie van vrij verkrijgbare oogdruppels (OTC) of oogdruppels op recept.
 • Er zijn verschillende soorten vul- en sluitmachines voor oogdruppels beschikbaar, waaronder halfautomatische en volautomatische machines. Halfautomatische machines vereisen meestal een operator om de flessen en flesjes te laden en te lossen, terwijl volautomatische machines het volledige vul- en dopproces kunnen uitvoeren zonder menselijke tussenkomst.
 • Het vulproces omvat meestal het gebruik van een peristaltische pomp of een zuigerpomp om het precieze volume oogdruppels in de container af te geven. Het dopproces omvat het plaatsen van een dop op de fles of injectieflacon en deze op zijn plaats vastzetten met behulp van een krimp- of schroefmechanisme.
 • Machines voor het vullen en afdekken van oogdruppels worden gebruikt in verschillende omgevingen, waaronder farmaceutische en biotechbedrijven, ziekenhuizen en onderzoekslaboratoria. Deze machines zijn ontworpen om te voldoen aan strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat de oogdruppels nauwkeurig en consistent worden gevuld en verzegeld.
Bekijk video

Etherische olie vul- en sluitmachine

 • automatische etherische olievulapparatuur onderscheidt zich door hoge automatisering, brede toepassingen en hoge stabiliteit. De processen voor flesvoeding, vullen en doppen worden volledig automatisch uitgevoerd. Deze etherische olievuller is uitgerust met een automatisch detectieapparaat om de aanwezigheid van flessen te controleren. Het is vervaardigd in overeenstemming met de GMP-normen.
 • Een vul- en afdekmachine voor etherische olie is een soort verpakkingsapparatuur die speciaal is ontworpen voor het vullen en afdichten van containers met etherische oliën. Deze machines gebruiken doorgaans verschillende vul- en sluittechnologieën, waaronder zwaartekrachtvulling, volumetrische vulling en peristaltische vulling, om een nauwkeurige en consistente vulling van de containers te garanderen.
 • Het afdekgedeelte van de machine is meestal een afzonderlijke eenheid die wordt gebruikt om doppen of sluitingen op de gevulde houders aan te brengen en vast te zetten. Sommige machines voor het vullen en afdekken van etherische olie kunnen ook extra functies bevatten, zoals etiketterings- of coderingsmogelijkheden, om te helpen bij productidentificatie en traceerbaarheid.
 • Deze machines worden vaak gebruikt in de cosmetica-, geur- en voedingsindustrie, maar ook in de farmaceutische en chemische sector, om een breed scala aan producten te verpakken en te labelen. Ze kunnen worden gebruikt om flessen, potten, tubes en andere containers van verschillende vormen en maten te vullen en af te sluiten, en zijn doorgaans ontworpen voor productieomgevingen met grote volumes.

Een monoblock vul- en sluitmachine is een soort verpakkingsmachine die de functies van vullen en afdekken in één enkele eenheid combineert. Deze machines zijn ontworpen om containers met een product te vullen en vervolgens in één continu proces de container af te sluiten met een dop of sluiting. Ze worden doorgaans gebruikt in productieomgevingen met grote volumes, waar snelheid en efficiëntie belangrijk zijn.

Er zijn veel verschillende soorten monoblock vul- en dopmachines beschikbaar, die kunnen variëren wat betreft het type product dat ze kunnen verwerken, het type container dat ze kunnen vullen en de snelheid waarmee ze werken. Sommige monoblock vul- en dopmachines zijn ontworpen om meerdere soorten producten en containers te verwerken, terwijl andere gespecialiseerd zijn voor een specifiek type product of container.

Een van de belangrijkste voordelen van monoblock-vul- en sluitmachines is hun vermogen om containers snel en nauwkeurig te vullen en af te sluiten. Deze machines zijn meestal uitgerust met verstelbare vulmondstukken die kunnen worden gebruikt om de stroomsnelheid en het vulvolume van het product dat wordt verpakt te regelen. Ze kunnen ook zijn uitgerust met sensoren en kwaliteitscontrolesystemen om ervoor te zorgen dat het product correct wordt gevuld en geseald.

Naast vul- en sluitmachines kunnen monoblock-vul- en sluitmachines ook worden uitgerust met andere functies om de efficiëntie en effectiviteit van het verpakkingsproces te verbeteren. Deze kunnen zijn:

 • Automatische etikettering: Sommige monoblock vul- en sluitmachines zijn uitgerust met etiketteersystemen die automatisch etiketten kunnen aanbrengen op de containers die worden gevuld en verzegeld.
 • Container handling: Veel monoblock vul- en dopmachines zijn ontworpen om verschillende containerformaten en -vormen te hanteren, met behulp van verstelbare geleiders of gereedschap om verschillende containers te kunnen plaatsen.
 • Veiligheidskenmerken: De meeste monoblock vul- en dopmachines zijn uitgerust met veiligheidsschermen en interlocks om de operator te beschermen tegen bewegende delen en mogelijke ongelukken.
 • Kwaliteitscontrole: Sommige monoblock vul- en dopmachines zijn uitgerust met sensoren en kwaliteitscontrolesystemen om ervoor te zorgen dat het product correct wordt gevuld en geseald.

Monoblock-vul- en sluitmachines worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de productie van voedingsmiddelen en dranken, de farmaceutische industrie en de chemische industrie. Ze kunnen helpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid van het verpakkingsproces te verbeteren en het risico op verontreiniging of productverlies te verminderen.

Bij het selecteren van een monoblock vul- en sluitmachine is het belangrijk om rekening te houden met het type en volume van het product dat wordt verpakt, evenals de grootte en vorm van de gebruikte containers. Andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zijn onder meer de snelheid en efficiëntie van de machine, de duurzaamheid en betrouwbaarheid en eventuele extra functies die nodig kunnen zijn, zoals automatische etikettering of kwaliteitscontrolesystemen.

Het is ook belangrijk om de leverancier en fabrikant van de monoblock-vul- en sluitmachine zorgvuldig te evalueren, om ervoor te zorgen dat de machine voldoet aan de industrienormen en van hoge kwaliteit is. Het is een goed idee om referenties en casestudy's van de leverancier op te vragen, en om hun faciliteit te bezoeken om de machine indien mogelijk in actie te zien.

Nadat de monoblock vul- en sluitmachine is geselecteerd en geïnstalleerd, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant voor bediening en onderhoud op te volgen. Dit kan regelmatige reiniging en onderhoud van de machine omvatten, evenals het volgen van veiligheidsrichtlijnen om de operator te beschermen tegen mogelijke ongelukken.

Kortom, een monoblock vul- en sluitmachine is een waardevol bezit voor elk bedrijf dat grote hoeveelheden producten snel en nauwkeurig moet verpakken. Door zorgvuldig na te denken over het type product dat wordt verpakt, de grootte en vorm van de gebruikte containers en de kenmerken en mogelijkheden van de machine, is het mogelijk om een monoblock vul- en sluitmachine te selecteren die voldoet aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Met de juiste werking en goed onderhoud kan een monoblock vul- en sluitmachine vele voordelen bieden, waaronder verhoogde efficiëntie en nauwkeurigheid in het verpakkingsproces, verminderd risico op verontreiniging of productverlies en verbeterde productiviteit.

Het is belangrijk om de leverancier en fabrikant van de monoblock vul- en sluitmachine zorgvuldig te evalueren, om ervoor te zorgen dat de machine voldoet aan de industrienormen en van hoge kwaliteit is. Het is ook belangrijk om de instructies van de fabrikant voor bediening en onderhoud op te volgen, inclusief regelmatige reiniging en onderhoud van de machine en het volgen van veiligheidsrichtlijnen om de operator te beschermen.

Naast deze overwegingen is het belangrijk om rekening te houden met de totale kosten van de monoblock-vul- en sluitmachine, inclusief de initiële aankoopprijs en eventuele lopende onderhouds- of reparatiekosten. Het kan de moeite waard zijn om te investeren in een machine van hogere kwaliteit die een langere levensduur heeft en minder reparaties vereist, omdat dit uiteindelijk geld kan besparen op de lange termijn.

Al met al kan een monoblock vul- en sluitmachine een waardevolle aanwinst zijn voor elk bedrijf dat snel en nauwkeurig grote hoeveelheden producten moet verpakken. Door zorgvuldig de specifieke behoeften van het bedrijf te evalueren en een machine te selecteren die aan die behoeften voldoet, is het mogelijk om de efficiëntie en effectiviteit van het verpakkingsproces te verbeteren en de algehele productiviteit te verhogen.